Reply To: Some errors at startup

Home Forums AR Sandbox Forum Some errors at startup Reply To: Some errors at startup

#101541
Anonymous
Inactive

Hi Oliver,

thank You for the answer.

Of course it is “-fpv”. I only wrote it wrong in the post. Was late and my brain tired.

There is no “full output” when it crashes. It looks like this:

stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
*** Error in ./bin/SARndbox': double free or corruption (!prev): 0x0000000002347c40 ***
Abgebrochen
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
*** Error in ./bin/SARndbox': double free or corruption (!prev): 0x0000000001f162c0 ***
Abgebrochen
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
*** Error in ./bin/SARndbox': corrupted double-linked list: 0x000000000235ccc0 ***
Abgebrochen
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ ./bin/SARndbox -fpv
0.124335 x 0.11346
Speicherzugriffsfehler
stephan@stephan-TravelMate-5720 ~/src/SARndbox-1.6 $ 

If the error is “Speicherzugriffsfehler”, the window isn’t coming up.
The two other errors happen, if the windows with the green surface come up, nothing happens and I press esc. In this case there is the word “Abgebrochen” what means canceled.

IMO there are only two things I did not pefectly like I should do:
1.) The GPU is very old and slow and not the Nvidia GeForce GTX 970.
2.) I used the Mint 17.2 (64 bit) / Mate “No codecs” (WITHOUT multimedia support).

Maybe one of those are the problem?

Comments are closed.