Missing opening parenthesis

Home Forums AR Sandbox Forum Missing opening parenthesis

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #102871
    JLAH
    Participant

    Hey,

    We’re making a AR sandbox for our final report at school, but we have a problem.
    It says: missing opening parenthesis. We don’t know what to do with this problem.

    Here’s a picture:
    https://lh6.googleusercontent.com/dLkyS3Q-Ei8-_szlhsuPP0j9A0t9mGsGHJRThUkKCBrNZ
    gTzWGG0gA4AyNzv33jAcA518gHZXx0pPIo=w1366-h638-rw

    We hope someone can help us.

    Thanks in advance

    #102872
    Oliver Kreylos
    Keymaster

    Your link is not working, but the issue is probably in your BoxLayout.txt. Check that the format of the file conforms to this:

    (plane_normalx, plane_normaly, plane_normalz), plane_offset
    (corner1_x, corner1_y, corner1_z)
    (corner2_x, corner2_y, corner2_z)
    (corner3_x, corner3_y, corner3_z)
    (corner4_x, corner4_y, corner4_z)

    where the values in the first line come from base plane measurement and the four corner positions come from measuring the extents of your sandbox, as outlined in the calibration instructions.

    #102873
    JLAH
    Participant

    Thank you,
    I’m sorry the link didn’t work..
    Maybe it works now?
    We haven’t tried anything yet because of the holidays, but perhaps you’ll think otherwise after seeing the picture?

    https://lh5.googleusercontent.com/RXAGSwPUdJ9uKu3FUSFIOK5j4gD7i2olBQUonIVmA0IuXsc_kM9J9UANz2KZii0WWHraay0mimrvYWY=w1366-h638-rw

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.