"There was an error launching the application"

Home Forums AR Sandbox Forum "There was an error launching the application"

Tagged: 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #115872
    sbarringer
    Participant

    Hi all,
    I just built an AR Sandbox for the elementary school I work for and I am trying to set up desktop icon to start the application. I have gone through all of the steps described in the post installation instructions but I keep getting that error in the title of this post. Any thoughts? What I am running Linux Mint 18.3 Sylvia Mate 64-bit. I also tried to have it load the application on startup but nothing happened there – no error message even. Any other information you need to help me, please let me know.

    Thanks,
    Steve

    • This topic was modified 3 years ago by sbarringer.
    • This topic was modified 3 years ago by sbarringer.
    #115881
    Oliver Kreylos
    Keymaster

    First, try running the shell script you created from a terminal:

    /home/<username>/src/SARndbox-2.5/RunSARndbox.sh

    and see if that works (of course, replace <username> with your actual user name).

    If that doesn’t work, check that the script’s contents are spelled exactly as in the instructions.

    If the script works but the icon still does not, check that the .desktop file you created is exactly as in the instructions, again replacing <username> with your actual user name.

    #115967
    sbarringer
    Participant

    Ah, I got it. I left the “< >” in the name. Noob…

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.