Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Staggered cloud(s) and no rain #116345

    kslocum
    Participant

    I’m having the same issue following an update this morning…

    The rain/dry buttons work fine and the animation runs smoothly, but when I try to form a rain cloud it doesn’t rain. If I wiggle my fingers, I’ll get some very meager droplets, but not a proper rain like it had before the update to 2.5

    I have run the command line with and without the rain elevation changed and it did not fix the issue.

    in reply to: Updating an Existing AR Sandbox #111077

    kslocum
    Participant

    Trying to update from 1.6 to 2.3 and I’m getting the following hiccup:

    When I run $ cd ~/src I get “no such file or directory exists”

    Any thoughts on this?

    in reply to: Common Issues (READ THIS FIRST!) #111050

    kslocum
    Participant

    Greetings AR sandboxers!

    We’ve recently installed a whole pre-fab setup from System76/Diversified Woodcrafts.

    Everything is working, the only exception being the water flow simulation which is extremely laggy. Looking at other web resources it seems the SARndbox programming may be running off the wrong graphics driver, even though the “correct” one is hidden somewhere in the files.

    Before I get too deep down the rabbit hole and start installing/uninstalling new drivers, does anyone have any insight on this issue?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)